Venlo on Ice verplaatst naar 2021

Venlo on Ice verplaatst naar 2021

De verspreiding van het coronavirus brengt veel veranderingen en onzekerheden met zich mee. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de situatie zich verder gaat ontwikkelen. De organisatie van Venlo on Ice heeft besloten om de 17e editie van Venlo on Ice een jaar te verplaatsen naar 2021.

“Venlo on Ice is bij uitstek een sfeervol en hartverwarmend evenement waar de hele familie van kan genieten. Het is ondoenlijk om binnen de 1.50 meter samenleving dit evenement te organiseren. Wij achten het daarom niet mogelijk om in december weer een evenement neer te zetten met de uitstraling en gezelligheid waar Venlo on Ice bekend om staat,” licht voorzitter Funs Swinkels toe.

Tevens is het een groot financieel risico om het evenement dit jaar door te laten gaan: “Hierdoor kan het voortbestaan van Venlo on Ice gevaar lopen. Bovendien vinden we het niet gepast om in deze tijden onze trouwe sponsoren of nieuwe potentiële sponsoren te vragen voor een bijdrage in de dekking van de kosten.”

Dit alles bij elkaar heeft het bestuur Venlo on Ice doen besluiten de editie 2020-2021 niet door te laten gaan. Het was een moeilijke beslissing maar de organisatie vindt het vooral belangrijk dat iedereen in deze tijd gezond blijft. We gaan deze “lege” periode wel goed benutten om de editie 2021-2022 in een ander of wellicht nieuw jasje te steken. Funs: “Stilzitten gaan we zeker niet. En het staat vast dat Venlo on Ice van vrijdag 17 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022 weer geopend is. Dan gaan we er weer een mooie editie van maken!”