Veelgestelde vragen

Waar vindt Venlo on Ice plaats?
Venlo on Ice vindt plaats op de Oude Markt in Venlo.

Wanneer vindt Venlo on Ice plaats?
Venlo on Ice is dit jaar van vrijdag 16 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023.

Wat zijn mogelijkheden tot parkeren?
Wanneer u met de auto komt kunt u uw auto het gemakkelijkst parkeren in de Q-PARK parkeergarage. De ingang van de parkeergarage vindt u op de Prinsessesingel 5 in Venlo.
Het ook mogelijk om uw auto te parkeren op de Maaskade in Venlo.

Hoe kan ik mij aanmelden als sponsor bij Venlo on Ice?
Leuk dat u sponsor wilt worden van Venlo on Ice! Op de sponsor-worden pagina vindt u alle informatie met betrekking tot sponsoring van dit 3 weekse winterevenement.

Ik ben iets verloren. Waar kan ik het terugvinden?
Bij de schaatsverhuurbalie of achter de bar in het winterpaviljoen. kunt u informeren naar de gevonden voorwerpen.

Is er een fietsenstalling?
Ja, op de maaskade langs de Primark is een fietsenstalling voor fietsen ingericht. Dit is geen bewaakte fietsenstalling. Het plaatsen van fietsen in op eigen risico.

Zijn er kluisjes of lockers aanwezig?
Nee, er zijn geen kluisjes aanwezig. Wanneer u of uw kind schaatsen huurt bij Venlo on Ice dan plaatsen wij de schoenen in een schoenenrek. Dit is op eigen risico.

Mag ik eigen schaatsen meenemen?
Ja, iJshockeyschaatsen & kunstschaatsen zijn toegestaan op de schaatsbaan. Noren of klapschaatsen zijn niet toegestaan.

Kan ik schaatsen huren?
Ja, er kunnen schaatsen worden gehuurd. Wij verhuren schaatsen in de maten 28 t/m 46. Tarieven en prijzen vindt u terug op de schaatsverhuur pagina.

Wat zijn de openingstijden van de schaatsbaan?
Openingstijden kunnen variƫren omdat er verschillende activiteiten op het ijs plaatsvinden. Bekijk voor actuele openingstijden en schaatsmogelijkheden het actuele programma.

Zijn handschoenen verplicht?
Ja, het gebruik van handschoenen is verplicht tijdens het schaatsen. Dit in verband met de veiligheid. Bij de schaatsbaan zijn Venlo on Ice handschoenen te koop.

Kan ik eten en drinken kopen bij Venlo on Ice?
Ja, in het Venlo on Ice Winterpaviljoen kunt u eten en drinken bestellen. Eten en drinken zijn echter niet toegestaan op het ijs.

Kan ik reserveren?
Reserveren is helaas niet mogelijk. Het kan voorkomen dat er grote drukte is op de schaatsbaan. In dit geval dient u enkele ogenblikken te wachten. In de tussentijd kunt u gebruik maken van onze eet- en drink faciliteiten in het Winterpaviljoen.