Geslaagde sponsoravond bij vernieuwde 2 Brüder

Geslaagde sponsoravond bij vernieuwde 2 Brüder

In september vond de zomer sponsoravond plaats van Venlo on Ice. Dit winterse evenement wordt dit jaar voor de 16e keer georganiseerd. De – vaak trouwe – sponsoren van Venlo on Ice maken dit evenement financieel mogelijk. Tijdens de zomer sponsoravond werd het belang van deze financiële steun voor een nieuwe editie, onder de aandacht gebracht. En dit gebeurde in het vernieuwde 2 Brüder die gastheer was voor deze avond.

De trouwe sponsoren werden welkom geheten door Funs Swinkels, de nieuwe voorzitter van Venlo on Ice. Funs is al jaren actief bij Venlo on Ice en heeft veel ideeën om het evenement nog groter, beter en mooier te maken.

“Sven, rij eens ’n bietje harder”
Voor de gelegenheid was Jan Coopmans uit Baarlo te gast. Jan is bondscoach van de KNSB en coacht onder meer Ireen Wüst en Sven Kramer. Hij deelde zijn passie voor de sport, zijn eigen verhaal op weg naar bondscoach en uiteraard passeerden de nodige anekdotes de revue. Maar zijn boodschap was duidelijk en uiterst serieus: laat de jeugd in beweging komen door leuk te schaatsen en plezier te hebben op de ijsbaan. “Tijdens Venlo on Ice sta ik bij de ijsbaan te scouten naar nieuw talent”, grapte Coopmans aan het einde van zijn toespraak.

Klaar voor het nieuwe seizoen
Met de winterse maanden in aantocht, is Venlo on Ice druk bezig met het nieuwe seizoen. De vele enthousiaste vrijwilligers zijn al maanden bezig met alle voorbereidingen en binnenkort opent de inschrijving voor de alom bekende curlingcompetitie.
Draag jij Venlo on Ice een warm hart toe en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om via Venlo on Ice jouw bedrijf op unieke wijze onder de aandacht te brengen in de gemeente Venlo? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie!