Schrijf je team in voor de curlingcompetitie!

Inschrijven

DOE MEE & WIN FANTASTISCHE PRIJZEN!

Voor het 9e jaar op rij organiseert de activiteitencommissie van Venlo on Ice de jaarlijkse curlingcompetitie. In de competitie strijden vriendengroepen, sportclubs, sponsoren en andere groepen om de felbegeerde Venlo on Ice curlingbokaal.

In totaal is er plek voor 60 teams. Ieder team bestaat uit 4 spelers en eventueel een aantal reservespelers. De teams strijden in de voorrondes om een plek in de verliezers finale, de kleine finale en de grote finale.

De 3 voorrondes worden gespeeld door ca 20 teams per avond op 3 avonden.
Er wordt gespeeld op 5 banen.

De voorrondes worden gespeeld op 3 avonden in december, namelijk op:
  • Maandag 17 december 2018
  • Woensdag 19 december 2018
  • Vrijdag 28 december 2018
De finales worden gespeeld op de volgende datums:
  • Donderdag 3 januari 2019
  • Zaterdag 5 januari 2019
Baanbegeleiding
Ieder jaar hebben wij tijdens de curlingavonden speciaal bezoek. Dan verwelkomen wij Margatetha Voskuilen van de Nationale Curling Bond. Op het begin van de avond zullen zij de spelregels en de wijze van puntentelling toelichten.

Zij zullen er samen met de scheidsrechters er op toezien dat het spel in goede banen wordt gespeeld. Op iedere baan zal een scheidsrechter aanwezig zijn om de puntentelling bij te houden en door te geven.

Ieder team speelt op een van bovengenoemde voorrondedagen 4 maal tegen een ander team in de competitie. Doordat er zoveel teams meedoen is het helaas niet mogelijk om zelf een tegenstander uit te dagen binnen de competitie.

Kort samengevat:
Ieder team speelt 1 avond tijdens de voorrondes. Zit je team aan het einde van de avond bij de eerste 7 dan gaat je team door naar de grote finale. Zit je team tussen plaats 8 en 14, dan gaat je team naar de kleine finale. De overige teams spelen de verliezers finale. Op iedere avond speelt je team 3 of 4 wedstrijden.

Contactinformatie

Stichting Venlo on Ice
Postbus 268
5900 AG Venlo
E-mail: info@venloonice.nl 
fb
© 2018 Stichting Venlo on Ice
ijstijd bottom